N-VA Middelkerke juicht toeristische investering toe

Op 15 juli 2016

N-VA Middelkerke is verheugd met de financiële steun die Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts toekent aan camping De Zeester. “Dankzij deze hefboominvestering wordt het toeristisch aanbod in Middelkerke structureel versterkt”, zegt Anthony Goethaels van N-VA Middelkerke. “De hele lokale economie zal hier mee de vruchten van plukken”.
Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts investeert via Toerisme Vlaanderen in de verdere verbetering van het logiesaanbod. Weyts wil Vlaanderen versterken en promoten als een kwaliteitsvolle vakantiebestemming, waar jong en oud kan komen genieten van een deugddoende vakantie.
Camping De Zeester in Middelkerke kan rekenen op een financiële impuls van €27.687 euro. Dankzij dat gerichte steuntje in de rug kunnen de uitbaters van camping De Zeester werk maken van structurele verbeteringen, zoals kindvriendelijke voorzieningen of infrastructuur voor kampeerauto’s. “Dit mooie logies wordt dankzij deze investering nog wat mooier en aantrekkelijker voor bezoekers”, zegt Anthony Goethaels van N-VA Middelkerke. “Als de werken eenmaal voltooid zijn, zal camping De Zeester een nog breder publiek warm kunnen maken voor een verblijf in Middelkerke”.
N-VA benadrukt dat heel Middelkerke mee zal kunnen genieten van de investering. “Elke gast van camping De Zeester is een bezoeker van onze gemeente, een klant van onze handelszaken, een sponsor van onze horeca”, zegt Anthony Goethaels. “Dit is een hefboominvestering die de hele lokale economie onrechtstreeks ten goede komt”.

Meer info : http://www.benweyts.be/nieuws/gerichte-investeringen-verlagen-vakantiedr...

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is