Zie de zomer door een gele bril !

Op 16 juli 2016

N-VA West-Vlaanderen reisde op zaterdag 16 juli 2016 met de kusttram van De Panne naar Knokke-Heist om het kusttoerisme te promoten met in hun kielzog heel wat media en journalisten. Daaraan namen ook alle afdelingen en parlementsleden van de kust deel.  Het toerisme aan de kust is de motor van de economie en creëert veel lokaal verankerde jobs. In de tien kustgemeenten werden niet alleen 1500 zonnebrillen en flyers uitgedeeld, er werd bovenal naar de mensen geluisterd. Daar kwamen frisse ideeën uit. De West-Vlaamse parlementsleden kregen tijdens de rit van de Panne naar Knokke-Heist veel positieve reacties van inwoners, handelaars en toeristen. Onderweg werden ook allerlei inhoudelijke suggesties van de lokale N-VA afdelingen verzameld om het kusttoerisme een boost te geven.

Ondermeer N-VA Middelkerke is bezorgd om het welzijn van de toeristen van wie de aantallen tijdens de zomermaanden pieken. Daarom ijvert de afdeling om in elke deelgemeente een AED-defibrillator te installeren.

De delegatie met ondermeer Sander Loones, Pol Van Den Driessche en Daphné Dumery werd in Middelkerke ontvangen door ondervoorzitter Kurt Knockaert en penningmeester Jan Gebbert.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is